31 d’octubre de 2019

Dia 31 – Finalitzada la meva vaga de fam per la Independència de Catalunya

#famdindependencia #ProuCensura #LaMentidaVolemVeureaTV3

Avui és 31 d’octubre de 2019, ahir 30 d’octubre vaig abandonar la meva vaga de fam per la Independència, vaga totalment censura pels grans mitjans de comunicació de Catalunya.

Ho vaig fer perquè feia uns dies que estava malament i tenia una allau de peticions de família i amics, i que s’ha complert un dels objectius importants.

Hem fet un comunicat on explica si més no s’ha aconseguit que fiquessin el documental a TV3, s’ha reproduït més de 130 mil vegades a la plataforma YouTube, en la seva versió en català i castellà. Però queda clar que els partits polítics, ANC, Òmnium, els mitjans de comunicació a Catalunya com TV3 i Catalunya Ràdio, estaven disposats que jo hagués mort, en comptes de donar una oportunitat de parlar de la vaga de fam per la independència. I arribat a aquest punt i haver aconseguit aquest objectiu, va arribar el moment d’abandonar la vaga, comunicant-ho de manera correcta amb aquest comunicat, que ha estat acollit positivament de forma unànime per la gent que m’importa, el podeu descarregar des de comunicat.famdindependencia.cat

Agrair molt a tot l’equip, per tota la feina i el suport, això marca un abans i un després, ara toca recuperar-me i lluitar amb les úniques quatre eines que té Catalunya per aconseguir la independència, Directe 68 “el partit polític sense polítics, el llibre “Traïció a la Independència, La Mentida “el documental de la Veritat” i els programes de ràdio “Radio Hadrian”.

Farem conferències sobre el documental, conferències pel territori i tindrem més presencia on estiguin els nostres joves, per anar plegats cap a la Independència.

El documental ja porta quasi 130 mil reproduccions entre català i castellà, vosaltres el podeu veure a https://youtu.be/Z4kc1QYO6DM o la web https://lamentida.cat

Pressioneu a TV3 perquè tregui el documental, envieu missatges a https://www.ccma.cat/atencio/

Demanar a tothom que ha vist el documental, compri el llibre “Traïció a la Independència” és un complement, i totes les crítiques que hem rebut són bones, només són 10 € i ara el podeu trobar a Amazon https://www.amazon.es/dp/B07Y4MXZ11/

Estem guanyant i guanyarem, és un orgull veure la lluita del poble de Catalunya i que els seus polítics no fan.

Visca Catalunya de nou lliure.

QUI ÉS EN DAVID RAVENTÓS?

En David Raventós és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i va ser dirigent de la Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya (FNEC), on va coincidir amb Oriol Junqueras, Elisenda Paluzie, Josep Rull… Ha estat militant base de Convergència, ERC, Reagrupament i Solidaritat. S’ha dedicat durant més de 10 anys a les xarxes de franquícies.
Al desembre de 2013 inicia de facto, amb en Gerard Aymí, la Resistència Independentista Catalana en oposar-se a la pregunta trampa del que havia de ser un referèndum vinculant per la independència, i va acabar essent el procés participatiu del 9-N.
Al juliol de 2017 amb la Delia Forrest, i un cop recuperat de l’empresonament psiquiàtric i tortura química patits durant 62 dies, inicia les emissions de Radio Hadrian on, en 113 programes, denuncia l’engany del procés espanyol per matar la independència des de les cúpules de partits, els mitjans de comunicació i les organitzacions suposadament independentistes.
Al març de 2018, esdevé el primer president de Directe 68, el partit que declararà la independència de Catalunya. És guionista del documental “La Mentida, el documental de la Veritat” i coautor del llibre “Traïció a la independència”, ambdós presentats el 1r d’Octubre de 2019 mateix, per iniciar la Tempesta Perfecta Independentista que deixi en no-res el suposat Tsunami Democràtic Processista.

LA VAGA DE FAM, EINA FONAMENTAL
DE LA DESOBEDIÈNCIA CIVIL PER FER LA INDEPENDÈNCIA

Una vaga de fam per motius polítics és una de les modalitats més potents de la desobediència política, i ha estat usada des de Gandhi a la Índia fins al referent de Directe 68, Lluís Maria Xirinacs.
L’objectiu principal d’aquesta vaga és que els líders dels partits polítics processistes reconeguin, davant del poble enganyat i desorientat de Catalunya, que ens han traït i que mai no han volgut la independència. I també que convoquin unes eleccions a les quals no es presentin ni cap dels partits polítics actuals al Parlament, ni cap dels seus hereus (Crida per la República, Primàries, Front Republicà…), per tal que els independentistes catalans s’uneixin sota la candidatura de Directe 68 i declarem la independència unilateralment.

TRENCAR LA CENSURA PER FER LA INDEPENDÈNCIA

per tal que els esdeveniments que portaran a la independència es desencadenin, cal trencar la censura aplicada a la primera vaga de fam d’en David Raventós. Pots ajudar a trencar la censura tot escampant els materials de la vaga i/o fent una aportació a la caixa de resistència.
Estem guanyant i, amb el teu ajut, guanyarem!
Visca Catalunya de nou lliure!

 

[dpProEventCalendar id="1" view="monthly-all-events"]