24 d’octubre de 2019

Dia 24 – Ens veiem a TV3 per trencar la censura, ens ajudes?

#famdindependenciadia24

El poble de Catalunya exigim que TV3 emeti en horari de màxima audiència el documental “La Mentida, el documental de la veritat” i, de seguit, un debat on hi siguin presents els membres de l’equip i d’aquesta manera pugui finalitzar la segona vaga de fam indefinida d’en David Raventós

📢 Preparats per avui dijous 24 a TV3 📢
🎬🎥. Haurem de gravar tot el que puguem. En horitzontal
📱. Haurem de fer directes per Facebook, Twitter i YouTube
☎📸. Fotografies
😯📣. Frases reivindicatives per cridar exemple ProuCensura, que teniu por, volem una TV3 pels catalans
⛺. Portar tendes, cadires, veure 🥤🥖, i tot el que necessitem per poder passar el dia🔦.
❗ Important mòbils📱🔋 a tope de bateria i si teniu bateries extres, porteu-les.
⚠ Qui vulgui que faci les seves pancartes si algú en pot fer més d’una, segur que li podrà deixar a una altra persona.

✊🏻🙂👀Ens veiem a partir de les 10 del matí 🕙a TV3.
https://maps.app.goo.gl/1reKrRKPpAbR2E6C6

Estem guanyant i guanyarem.

 

QUI ÉS EN DAVID RAVENTÓS?

En David Raventós és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i va ser dirigent de la Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya (FNEC), on va coincidir amb Oriol Junqueras, Elisenda Paluzie, Josep Rull… Ha estat militant base de Convergència, ERC, Reagrupament i Solidaritat. S’ha dedicat durant més de 10 anys a les xarxes de franquícies.
Al desembre de 2013 inicia de facto, amb en Gerard Aymí, la Resistència Independentista Catalana en oposar-se a la pregunta trampa del que havia de ser un referèndum vinculant per la independència, i va acabar essent el procés participatiu del 9-N.
Al juliol de 2017 amb la Delia Forrest, i un cop recuperat de l’empresonament psiquiàtric i tortura química patits durant 62 dies, inicia les emissions de Radio Hadrian on, en 113 programes, denuncia l’engany del procés espanyol per matar la independència des de les cúpules de partits, els mitjans de comunicació i les organitzacions suposadament independentistes.
Al març de 2018, esdevé el primer president de Directe 68, el partit que declararà la independència de Catalunya. És guionista del documental “La Mentida, el documental de la Veritat” i coautor del llibre “Traïció a la independència”, ambdós presentats el 1r d’Octubre de 2019 mateix, per iniciar la Tempesta Perfecta Independentista que deixi en no-res el suposat Tsunami Democràtic Processista.

LA VAGA DE FAM, EINA FONAMENTAL
DE LA DESOBEDIÈNCIA CIVIL PER FER LA INDEPENDÈNCIA

Una vaga de fam per motius polítics és una de les modalitats més potents de la desobediència política, i ha estat usada des de Gandhi a la Índia fins al referent de Directe 68, Lluís Maria Xirinacs.
L’objectiu principal d’aquesta vaga és que els líders dels partits polítics processistes reconeguin, davant del poble enganyat i desorientat de Catalunya, que ens han traït i que mai no han volgut la independència. I també que convoquin unes eleccions a les quals no es presentin ni cap dels partits polítics actuals al Parlament, ni cap dels seus hereus (Crida per la República, Primàries, Front Republicà…), per tal que els independentistes catalans s’uneixin sota la candidatura de Directe 68 i declarem la independència unilateralment.

TRENCAR LA CENSURA PER FER LA INDEPENDÈNCIA

per tal que els esdeveniments que portaran a la independència es desencadenin, cal trencar la censura aplicada a la primera vaga de fam d’en David Raventós. Pots ajudar a trencar la censura tot escampant els materials de la vaga i/o fent una aportació a la caixa de resistència.
Estem guanyant i, amb el teu ajut, guanyarem!
Visca Catalunya de nou lliure!

 

[dpProEventCalendar id="1" view="monthly-all-events"]