18 d’octubre de 2019

Dia 18 – Avui veureu com els mitjans ens censuren

#famdindependenciadia18

Començant el divuitè dia de la meva vaga de fam per la independència amb 11 kg menys, ahir analítiques i visita amb el metge; les analítiques diuen que la creatina del ronyó està una mica tocat, pel que fa al pes, que continua baixant força, la pressió arterial va baixant doncs estava descompensada l’última vegada que me la vaig prendre, i els cossos cetònics que estan molt elevades respecte al que seria normal, i tot això demostra que estic en vaga de fam, i aviat en Jordi, el meu metge, farà un video comunicat, on certificarà definitivament la meva vaga de fam.

El dia d’ahir va portar moltes emocions, com que en Josep Manuel Martin vingués expressament per ensenyar-me la samarreta que lluirà a una marató de Gran Bretanya el dia 20, i molt emocionat doncs portarà una samarreta amb una imatge de la vaga fam per davant i darrere, ens dedica aquesta marató. Em vaig emocionar força després de 17 dies sense menjar. Moltíssimes gràcies.

També vam tenir la versió de La Mentida en versió en castellà, que pugui corre pel País Basc, per l’estat espanyol, per tota Amèrica llatina de parla castellana, i és una fita important. La versió en català ja frega els 61 mil visionaments i ara estem pendents de la versió en anglès.

La Vaga de Fam és l’únic missatge que es pot oposar a aquest tsunami, encara que la censurin. Tot avança cap al referèndum trampa a l’escocesa, amb aquesta mediació internacional que està demanant tothom, el pla sempre ha estat aquest.

El dia va acabar amb una agradable entrevista feta pel Daniel Solano i Carme Calvell Ràdio Crítica, que quan ens la facin arribar us la compartirem. També Nostra TV va emetre en un directe el documental La Mentida en la versió en castellà.

VINYETES DE @ANARQINDEPE

QUI ÉS EN DAVID RAVENTÓS?

En David Raventós és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i va ser dirigent de la Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya (FNEC), on va coincidir amb Oriol Junqueras, Elisenda Paluzie, Josep Rull… Ha estat militant base de Convergència, ERC, Reagrupament i Solidaritat. S’ha dedicat durant més de 10 anys a les xarxes de franquícies.
Al desembre de 2013 inicia de facto, amb en Gerard Aymí, la Resistència Independentista Catalana en oposar-se a la pregunta trampa del que havia de ser un referèndum vinculant per la independència, i va acabar essent el procés participatiu del 9-N.
Al juliol de 2017 amb la Delia Forrest, i un cop recuperat de l’empresonament psiquiàtric i tortura química patits durant 62 dies, inicia les emissions de Radio Hadrian on, en 113 programes, denuncia l’engany del procés espanyol per matar la independència des de les cúpules de partits, els mitjans de comunicació i les organitzacions suposadament independentistes.
Al març de 2018, esdevé el primer president de Directe 68, el partit que declararà la independència de Catalunya. És guionista del documental “La Mentida, el documental de la Veritat” i coautor del llibre “Traïció a la independència”, ambdós presentats el 1r d’Octubre de 2019 mateix, per iniciar la Tempesta Perfecta Independentista que deixi en no-res el suposat Tsunami Democràtic Processista.

LA VAGA DE FAM, EINA FONAMENTAL
DE LA DESOBEDIÈNCIA CIVIL PER FER LA INDEPENDÈNCIA

Una vaga de fam per motius polítics és una de les modalitats més potents de la desobediència política, i ha estat usada des de Gandhi a la Índia fins al referent de Directe 68, Lluís Maria Xirinacs.
L’objectiu principal d’aquesta vaga és que els líders dels partits polítics processistes reconeguin, davant del poble enganyat i desorientat de Catalunya, que ens han traït i que mai no han volgut la independència. I també que convoquin unes eleccions a les quals no es presentin ni cap dels partits polítics actuals al Parlament, ni cap dels seus hereus (Crida per la República, Primàries, Front Republicà…), per tal que els independentistes catalans s’uneixin sota la candidatura de Directe 68 i declarem la independència unilateralment.

TRENCAR LA CENSURA PER FER LA INDEPENDÈNCIA

per tal que els esdeveniments que portaran a la independència es desencadenin, cal trencar la censura aplicada a la primera vaga de fam d’en David Raventós. Pots ajudar a trencar la censura tot escampant els materials de la vaga i/o fent una aportació a la caixa de resistència.
Estem guanyant i, amb el teu ajut, guanyarem!
Visca Catalunya de nou lliure!

 

[dpProEventCalendar id="1" view="monthly-all-events"]