20 d’octubre de 2019

Dia 20 – Avui només faig àudio doncs he passat mala nit

#famdindependenciadia20

Començant el vintè dia de vaga de fam que està sent censurada per tots els mitjans de comunicació públics i alguns privats de Catalunya, avui només faig àudio doncs avui he passat mala nit i ara estic descansant, ara endavant hi haurà més dies que només faré àudios.

Ahir un dia interessant, vam gravar Radio Hadrian 117, que sentireu avui; InfoRàdio d’Argentina ens va fer una entrevista que ja corre per les xarxes, cosa increïble que un independentista sigui notícia a Argentina i no a Catalunya, cosa que ens fa veure que Catalunya Ràdio i TV3 principalment són mitjans de comunicació espanyols, al servei de reprimir la llibertat, de reprimir al dret a la informació, de reprimir els drets humans, de reprimir la independència.

També hem posat en circulació l’entrevista que em van fer a Ràdio Crítica fa uns dies, ahir a part la nostra gent increïble, estan fent gestions per què mitjans de comunicació d’arreu del món parlin de la vaga de fam i del documental La Mentida, i repartint fulletons, deixant entredit a Rufian i Kiko Sallent que treballen pels espanyols i en contra de la llibertat.

Orgullós de formar part de l’equip, em fan respecte ja 20 dies, em sembla indignant que a la Catalunya de 2019 es pugui ignorar una vaga de fam que dura 20 dies, com un tema d’independència de Catalunya.

Espero superar aquest primer mal moment que no és greu i continuo amb el meu compromís amb aquesta vaga de fam, i penso mantenir-la fins que TV3 emeti el documental La Mentida, perquè això trencarà la censura, obrirà els ulls a molts catalans i ens permetrà fer la independència.

Estem guanyant i guanyarem

Visca Catalunya Lliure.

QUI ÉS EN DAVID RAVENTÓS?

En David Raventós és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i va ser dirigent de la Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya (FNEC), on va coincidir amb Oriol Junqueras, Elisenda Paluzie, Josep Rull… Ha estat militant base de Convergència, ERC, Reagrupament i Solidaritat. S’ha dedicat durant més de 10 anys a les xarxes de franquícies.
Al desembre de 2013 inicia de facto, amb en Gerard Aymí, la Resistència Independentista Catalana en oposar-se a la pregunta trampa del que havia de ser un referèndum vinculant per la independència, i va acabar essent el procés participatiu del 9-N.
Al juliol de 2017 amb la Delia Forrest, i un cop recuperat de l’empresonament psiquiàtric i tortura química patits durant 62 dies, inicia les emissions de Radio Hadrian on, en 113 programes, denuncia l’engany del procés espanyol per matar la independència des de les cúpules de partits, els mitjans de comunicació i les organitzacions suposadament independentistes.
Al març de 2018, esdevé el primer president de Directe 68, el partit que declararà la independència de Catalunya. És guionista del documental “La Mentida, el documental de la Veritat” i coautor del llibre “Traïció a la independència”, ambdós presentats el 1r d’Octubre de 2019 mateix, per iniciar la Tempesta Perfecta Independentista que deixi en no-res el suposat Tsunami Democràtic Processista.

LA VAGA DE FAM, EINA FONAMENTAL
DE LA DESOBEDIÈNCIA CIVIL PER FER LA INDEPENDÈNCIA

Una vaga de fam per motius polítics és una de les modalitats més potents de la desobediència política, i ha estat usada des de Gandhi a la Índia fins al referent de Directe 68, Lluís Maria Xirinacs.
L’objectiu principal d’aquesta vaga és que els líders dels partits polítics processistes reconeguin, davant del poble enganyat i desorientat de Catalunya, que ens han traït i que mai no han volgut la independència. I també que convoquin unes eleccions a les quals no es presentin ni cap dels partits polítics actuals al Parlament, ni cap dels seus hereus (Crida per la República, Primàries, Front Republicà…), per tal que els independentistes catalans s’uneixin sota la candidatura de Directe 68 i declarem la independència unilateralment.

TRENCAR LA CENSURA PER FER LA INDEPENDÈNCIA

per tal que els esdeveniments que portaran a la independència es desencadenin, cal trencar la censura aplicada a la primera vaga de fam d’en David Raventós. Pots ajudar a trencar la censura tot escampant els materials de la vaga i/o fent una aportació a la caixa de resistència.
Estem guanyant i, amb el teu ajut, guanyarem!
Visca Catalunya de nou lliure!

 

[dpProEventCalendar id="1" view="monthly-all-events"]