29 d’octubre de 2019

Dia 29 – TV3 té tanta por a la VERITAT, que opta per deixar arriscar la vida a un català.

#famdindependenciadia29

Ja porto 29 dies de vaga de fam totalment censurada per TV3, Catalunya Ràdio i tots els mitjans de comunicació públics i privats de Catalunya i l’Estat espanyol.

TV3 té tanta por que la veritat sigui explicada, que prefereix deixar morir a un català i parlar 0 minuts d’ell.

Avui peso 16,1 quilos menys, avui em quedaré a casa guardant energia, estic rebent molta pressió de familiar, amics i altra gent, perquè finalitzi la vaga de fam, jo no tinc pensar morir, doncs hem de lluitar molt per aconseguir la independència, i no els hi penso donar el plaer a l’estat espanyol i a la Catalunya espanyolitzada.

Escandalós que una vaga de fam de 28 dies d’un català no sigui notícia a Catalunya però si a l’estranger.

Agrair molt tota la feina que fa l’equip, tant a les xarxes com al carrer
El documental ja porta quasi 120 mil reproduccions entre català i castellà, m’han comentat que en una facultat tenen pensat passar el documental per debatre’l després, vosaltres el podeu veure a https://youtu.be/Z4kc1QYO6DM o la web https://lamentida.cat

S’estan movent algunes coses a Catalunya, però encara hem de seguir trencant la censura criminal.

Pressioneu a TV3 perquè tregui el documental, envieu missatges a https://www.ccma.cat/atencio/

Demanar a tothom que ha vist el documental, compri el llibre “Traïció a la Independència” és un complement, i totes les crítiques que hem rebut són bones, només són 10 € i ara el podeu trobar a Amazon https://www.amazon.es/dp/B07Y4MXZ11/

Estem guanyant i guanyarem, és un orgull veure la lluita del poble de Catalunya i que els seus polítics no fan.

Visca Catalunya de nou lliure.

Entreu a la web per estar al dia de tota la vaga de fam per la Independència de Catalunya

QUI ÉS EN DAVID RAVENTÓS?

En David Raventós és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i va ser dirigent de la Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya (FNEC), on va coincidir amb Oriol Junqueras, Elisenda Paluzie, Josep Rull… Ha estat militant base de Convergència, ERC, Reagrupament i Solidaritat. S’ha dedicat durant més de 10 anys a les xarxes de franquícies.
Al desembre de 2013 inicia de facto, amb en Gerard Aymí, la Resistència Independentista Catalana en oposar-se a la pregunta trampa del que havia de ser un referèndum vinculant per la independència, i va acabar essent el procés participatiu del 9-N.
Al juliol de 2017 amb la Delia Forrest, i un cop recuperat de l’empresonament psiquiàtric i tortura química patits durant 62 dies, inicia les emissions de Radio Hadrian on, en 113 programes, denuncia l’engany del procés espanyol per matar la independència des de les cúpules de partits, els mitjans de comunicació i les organitzacions suposadament independentistes.
Al març de 2018, esdevé el primer president de Directe 68, el partit que declararà la independència de Catalunya. És guionista del documental “La Mentida, el documental de la Veritat” i coautor del llibre “Traïció a la independència”, ambdós presentats el 1r d’Octubre de 2019 mateix, per iniciar la Tempesta Perfecta Independentista que deixi en no-res el suposat Tsunami Democràtic Processista.

LA VAGA DE FAM, EINA FONAMENTAL
DE LA DESOBEDIÈNCIA CIVIL PER FER LA INDEPENDÈNCIA

Una vaga de fam per motius polítics és una de les modalitats més potents de la desobediència política, i ha estat usada des de Gandhi a la Índia fins al referent de Directe 68, Lluís Maria Xirinacs.
L’objectiu principal d’aquesta vaga és que els líders dels partits polítics processistes reconeguin, davant del poble enganyat i desorientat de Catalunya, que ens han traït i que mai no han volgut la independència. I també que convoquin unes eleccions a les quals no es presentin ni cap dels partits polítics actuals al Parlament, ni cap dels seus hereus (Crida per la República, Primàries, Front Republicà…), per tal que els independentistes catalans s’uneixin sota la candidatura de Directe 68 i declarem la independència unilateralment.

TRENCAR LA CENSURA PER FER LA INDEPENDÈNCIA

per tal que els esdeveniments que portaran a la independència es desencadenin, cal trencar la censura aplicada a la primera vaga de fam d’en David Raventós. Pots ajudar a trencar la censura tot escampant els materials de la vaga i/o fent una aportació a la caixa de resistència.
Estem guanyant i, amb el teu ajut, guanyarem!
Visca Catalunya de nou lliure!

 

[dpProEventCalendar id="1" view="monthly-all-events"]