23 d’octubre de 2019

Dia 23 – Demà ens veiem tot el dia a TV3, en ajudeu trencar la censura?

#famdindependenciadia23

Començant el vint-i-tresè dia de vaga de fam que està sent censurada per TV3, Catalunya Ràdio i tots els mitjans de comunicació públics i privats de Catalunya i l’Estat espanyol.

Avui ja amb 13,9 quilos menys des de l’inici de la vaga.

Ahir vam anar a l’Hospital del Mar, on em van segrestar per realitzar la primera vaga de fam, busqueu al YouTube, trobareu vídeos d’ella.

I ens vam trobar a un psiquiatra que en aquella primera vaga m’havia de fer un informe en el qual jo estava completament bé, però just li va agafar una mal i ja no el vam veure més, i en aquesta ocasió es va atrevir a dir-me que potser no es van equivocar en tancar-me. Algú amb la seva professió i el fet de dir aquestes paraules el lapiden com a professional, i en una Catalunya independent respondrà davant la Justícia per terrorisme d’estat.

I pel dijous estem preparant una Plantada pacífica davant de TV3 el dijous a les 10h, i si hi ha algú que incompleix això serà denunciat per nosaltres.

És escandalós que 23 dies de vaga de fam no hagin rebut ni 1 segon als mitjans públics de Barcelona, penso que fins i tot a persones que estiguin en desacord en el que estic fent, haurien d’estar indignades d’aquesta censura pròpia de la Corea del Nord que existeix a Catalunya.

I tots aquells que m’insistiu en el fet que deixi la vaga de fam, no ho feu, pressioneu a TV3 perquè tregui el documental.

Demanar a tothom que ha vist el documental, compri el llibre “Traïció a la Independència” és un complement, i totes les crítiques que hem rebut són bones, només són 10 € i ara el podeu trobar a Amazon.

Estem guanyant i guanyarem, és un orgull veure la lluita del poble de Catalunya i que els seus polítics no fan.

Visca Catalunya de nou lliure.

 

QUI ÉS EN DAVID RAVENTÓS?

En David Raventós és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i va ser dirigent de la Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya (FNEC), on va coincidir amb Oriol Junqueras, Elisenda Paluzie, Josep Rull… Ha estat militant base de Convergència, ERC, Reagrupament i Solidaritat. S’ha dedicat durant més de 10 anys a les xarxes de franquícies.
Al desembre de 2013 inicia de facto, amb en Gerard Aymí, la Resistència Independentista Catalana en oposar-se a la pregunta trampa del que havia de ser un referèndum vinculant per la independència, i va acabar essent el procés participatiu del 9-N.
Al juliol de 2017 amb la Delia Forrest, i un cop recuperat de l’empresonament psiquiàtric i tortura química patits durant 62 dies, inicia les emissions de Radio Hadrian on, en 113 programes, denuncia l’engany del procés espanyol per matar la independència des de les cúpules de partits, els mitjans de comunicació i les organitzacions suposadament independentistes.
Al març de 2018, esdevé el primer president de Directe 68, el partit que declararà la independència de Catalunya. És guionista del documental “La Mentida, el documental de la Veritat” i coautor del llibre “Traïció a la independència”, ambdós presentats el 1r d’Octubre de 2019 mateix, per iniciar la Tempesta Perfecta Independentista que deixi en no-res el suposat Tsunami Democràtic Processista.

LA VAGA DE FAM, EINA FONAMENTAL
DE LA DESOBEDIÈNCIA CIVIL PER FER LA INDEPENDÈNCIA

Una vaga de fam per motius polítics és una de les modalitats més potents de la desobediència política, i ha estat usada des de Gandhi a la Índia fins al referent de Directe 68, Lluís Maria Xirinacs.
L’objectiu principal d’aquesta vaga és que els líders dels partits polítics processistes reconeguin, davant del poble enganyat i desorientat de Catalunya, que ens han traït i que mai no han volgut la independència. I també que convoquin unes eleccions a les quals no es presentin ni cap dels partits polítics actuals al Parlament, ni cap dels seus hereus (Crida per la República, Primàries, Front Republicà…), per tal que els independentistes catalans s’uneixin sota la candidatura de Directe 68 i declarem la independència unilateralment.

TRENCAR LA CENSURA PER FER LA INDEPENDÈNCIA

per tal que els esdeveniments que portaran a la independència es desencadenin, cal trencar la censura aplicada a la primera vaga de fam d’en David Raventós. Pots ajudar a trencar la censura tot escampant els materials de la vaga i/o fent una aportació a la caixa de resistència.
Estem guanyant i, amb el teu ajut, guanyarem!
Visca Catalunya de nou lliure!

 

[dpProEventCalendar id="1" view="monthly-all-events"]