30 d’octubre de 2019

Dia 30 – COMUNICAT DE PREMSA D’URGÈNCIA,
EN EL 30è DIA DE VAGA DE FAM

#famdindependenciadia30

Després d’ingerir exclusivament aigua des de l’1-O, ha perdut més de 16 kg, ja patia dolors musculars i ossis importants, amb molta fatiga i amb moltes nàusees degut al fet de sobrepassar més de 30 vegades el límit alt de la normalitat de cossos cetònics en sang, però completament lúcid, conscient i orientat en les 3 esferes, David Raventós deixa la VAGA DE FAM PER LA INDEPENDÈNCIA per tal de continuar lluitant per LA LLIBERTAT DE CATALUNYA

Avui, dia 30 d’octubre, en David Raventós i Gaset ha posat fi a la vaga de fam per la independència que va començar l’1-O, atès que es pot dir que s’ha acomplert un punt implícit en els tres punts que va marcar per abandonar-la. No ha estat el govern de la Generalitat reconeixent la seva traïció i dissolent el Parlament, ni l’Hospital del Mar restaurant el dany físic i psíquic causat al David l’any 2016, ni TV3 deixant de ser el màxim responsable de la censura perpetrada a l’audiovisual “La Mentida, el documental de la Veritat”, a la vaga de fam i al partit polític Directe 68. No són pas ells els que ho han fet possible.

Qui ha permès acabar amb la vaga ha estat el poble de Catalunya fent que s’acomplís l’objectiu que estava implícit en els tres objectius proposats. El poble català, traït pels seus líders i desinformat pels seus mitjans de comunicació, està trobant la manera d’avançar cap a la seva llibertat. I ho fa anant a buscar la informació que desitjava conèixer i escampant-la a través de les xarxes socials, i així esquiva la terrible censura del règim español-processista.

Concretament, el mencionat documental ha estat visualitzat per desenes i desenes de milers de catalanes i catalans amb més de 120 mil reproduccions comptades només a la plataforma YouTube. Això significa que l’ha vist un nombre de persones equivalent a la quota de pantalla que aconsegueix TV3 en emissions d’aquest tipus. Moltes i moltes gràcies de tot cor a tots i a totes, qui ho heu fet possible.

I cal tenir en compte que la decisió presa per part d’en David ha estat influïda per les opinions de la gent que l’estima, ja que s’ha fet palès que el poder i els mitjans de comunicació prefereixen que en David mori abans que parlar de la vaga de fam i del documental. Ara ja és massa tard per a tots ells; ara és moment de transmetre al poble totes les proves documentades de la censura perquè cadascú jutgi els fets.

 Està, doncs, quedant clar que allò que el poble va començar, també el poble trobarà la manera d’acabar-ho de la mà de Directe 68 i de tothom qui vulgui sumar-s’hi. Com? Trencant obertament la censura, proclamarem la independència en el primer ple del Parlament de Catalunya que tingui 68 o més diputats veritablement independentistes.

Estem guanyant i guanyarem!

Visca Catalunya de nou Lliure

Directiva de Directe 68

QUI ÉS EN DAVID RAVENTÓS?

En David Raventós és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i va ser dirigent de la Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya (FNEC), on va coincidir amb Oriol Junqueras, Elisenda Paluzie, Josep Rull… Ha estat militant base de Convergència, ERC, Reagrupament i Solidaritat. S’ha dedicat durant més de 10 anys a les xarxes de franquícies.
Al desembre de 2013 inicia de facto, amb en Gerard Aymí, la Resistència Independentista Catalana en oposar-se a la pregunta trampa del que havia de ser un referèndum vinculant per la independència, i va acabar essent el procés participatiu del 9-N.
Al juliol de 2017 amb la Delia Forrest, i un cop recuperat de l’empresonament psiquiàtric i tortura química patits durant 62 dies, inicia les emissions de Radio Hadrian on, en 113 programes, denuncia l’engany del procés espanyol per matar la independència des de les cúpules de partits, els mitjans de comunicació i les organitzacions suposadament independentistes.
Al març de 2018, esdevé el primer president de Directe 68, el partit que declararà la independència de Catalunya. És guionista del documental “La Mentida, el documental de la Veritat” i coautor del llibre “Traïció a la independència”, ambdós presentats el 1r d’Octubre de 2019 mateix, per iniciar la Tempesta Perfecta Independentista que deixi en no-res el suposat Tsunami Democràtic Processista.

LA VAGA DE FAM, EINA FONAMENTAL
DE LA DESOBEDIÈNCIA CIVIL PER FER LA INDEPENDÈNCIA

Una vaga de fam per motius polítics és una de les modalitats més potents de la desobediència política, i ha estat usada des de Gandhi a la Índia fins al referent de Directe 68, Lluís Maria Xirinacs.
L’objectiu principal d’aquesta vaga és que els líders dels partits polítics processistes reconeguin, davant del poble enganyat i desorientat de Catalunya, que ens han traït i que mai no han volgut la independència. I també que convoquin unes eleccions a les quals no es presentin ni cap dels partits polítics actuals al Parlament, ni cap dels seus hereus (Crida per la República, Primàries, Front Republicà…), per tal que els independentistes catalans s’uneixin sota la candidatura de Directe 68 i declarem la independència unilateralment.

TRENCAR LA CENSURA PER FER LA INDEPENDÈNCIA

per tal que els esdeveniments que portaran a la independència es desencadenin, cal trencar la censura aplicada a la primera vaga de fam d’en David Raventós. Pots ajudar a trencar la censura tot escampant els materials de la vaga i/o fent una aportació a la caixa de resistència.
Estem guanyant i, amb el teu ajut, guanyarem!
Visca Catalunya de nou lliure!

 

[dpProEventCalendar id="1" view="monthly-all-events"]