19 d’octubre de 2019

Dia 19 – Avui molt content per tot lo viscut ahir a Barcelona

#famdindependenciadia19

Hola Bon dia sóc en David Raventós, avui és el dinovè dia de la vaga de fam indefinida per la independència censurada per tots els mitjans de comunicació de Catalunya i els que hi han parlat de nosaltres no ho han tornat a fer.

Avui ja peso 11,7 kg menys.

Ahir 750 mil persones van marxar sobre Barcelona en repulsa per la sentència “per l’independentisme” això és un exèrcit cívic, i si no haguéssim estat conduïts per traïdors, ja seríem independents. Entenem que el poble fa el que sent que ha de fer, per tant, tota la meva admiració.

Ahir l’equip va estar meravellós tant al matí a la plaça Universitat i a la tarda, vam repartir moltíssim flyers, vam explicar la vaga, el documental; i vam rebre molt suport de la gent; també bestial el vídeo que tenim gravat de TV3 i ACN censurant una vaga de 18 dies per la independència de Catalunya, necessitem que circuli el màxim possible.

També important mitjans llatinoamericans volen trencar la censura, i si trobem la manera, ho durem a terme, i serà brutal que allí la trenquin i aquí a Catalunya no.

El documental La Mentida en castellà a sobrepassat les 3 mil visualitzacions en 1 dia.

La setmana vinent convidar-vos a tots a la plantada davant de TV3, tot i que ja farà 24 dies de vaga de fam, espero estar bé. I dimarts tinc orientat estar d’11 a 14 segut davant de l’Hospital del Mar.

Agrair les mostres de suport creixent, els que us preocupeu per la meva salut no ho veu, estic bé. Pròximament hi haurà un comunicat d’en Jordi Pradillo, el meu metge i moltes coses més que certifiqui definitivament la meva vaga de fam.

QUI ÉS EN DAVID RAVENTÓS?

En David Raventós és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i va ser dirigent de la Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya (FNEC), on va coincidir amb Oriol Junqueras, Elisenda Paluzie, Josep Rull… Ha estat militant base de Convergència, ERC, Reagrupament i Solidaritat. S’ha dedicat durant més de 10 anys a les xarxes de franquícies.
Al desembre de 2013 inicia de facto, amb en Gerard Aymí, la Resistència Independentista Catalana en oposar-se a la pregunta trampa del que havia de ser un referèndum vinculant per la independència, i va acabar essent el procés participatiu del 9-N.
Al juliol de 2017 amb la Delia Forrest, i un cop recuperat de l’empresonament psiquiàtric i tortura química patits durant 62 dies, inicia les emissions de Radio Hadrian on, en 113 programes, denuncia l’engany del procés espanyol per matar la independència des de les cúpules de partits, els mitjans de comunicació i les organitzacions suposadament independentistes.
Al març de 2018, esdevé el primer president de Directe 68, el partit que declararà la independència de Catalunya. És guionista del documental “La Mentida, el documental de la Veritat” i coautor del llibre “Traïció a la independència”, ambdós presentats el 1r d’Octubre de 2019 mateix, per iniciar la Tempesta Perfecta Independentista que deixi en no-res el suposat Tsunami Democràtic Processista.

LA VAGA DE FAM, EINA FONAMENTAL
DE LA DESOBEDIÈNCIA CIVIL PER FER LA INDEPENDÈNCIA

Una vaga de fam per motius polítics és una de les modalitats més potents de la desobediència política, i ha estat usada des de Gandhi a la Índia fins al referent de Directe 68, Lluís Maria Xirinacs.
L’objectiu principal d’aquesta vaga és que els líders dels partits polítics processistes reconeguin, davant del poble enganyat i desorientat de Catalunya, que ens han traït i que mai no han volgut la independència. I també que convoquin unes eleccions a les quals no es presentin ni cap dels partits polítics actuals al Parlament, ni cap dels seus hereus (Crida per la República, Primàries, Front Republicà…), per tal que els independentistes catalans s’uneixin sota la candidatura de Directe 68 i declarem la independència unilateralment.

TRENCAR LA CENSURA PER FER LA INDEPENDÈNCIA

per tal que els esdeveniments que portaran a la independència es desencadenin, cal trencar la censura aplicada a la primera vaga de fam d’en David Raventós. Pots ajudar a trencar la censura tot escampant els materials de la vaga i/o fent una aportació a la caixa de resistència.
Estem guanyant i, amb el teu ajut, guanyarem!
Visca Catalunya de nou lliure!

 

[dpProEventCalendar id="1" view="monthly-all-events"]