21 d’octubre de 2019

Dia 21 – Censura brutal a 21 dies de Vaga de Fam i a “La Mentida”

#famdindependenciadia21

Començant el vint-i-unè dia de vaga de fam que està sent censurada per TV3, Catalunya Ràdio i tots els mitjans de comunicació públics i privats de Catalunya.

Avui ja amb 12,5 quilos menys des de l’inici de la vaga.

Em sembla escandalós i increïble que una vaga de fam certificada mèdicament com la meva, que ja és la segona, que coincideix amb un documental “La Mentida” que ja ha vist més de 70 mil persones, pugui rebre una censura brutal d’aquest tipus, sí que hem aconseguit petits objectius, com que la gent ja sap que la TV3 i CAT Ràdio són espanyoles, i que molts ara ja em coneixes; també hem despullat tots els Tuitaires suposadament independentistes, crítics del procés, una persona que no parla de la vaga de fam en 21 dies i que no parla de La Mentida, treballa pels espanyols, això ho hauria de tindre clar qualsevol persona que no tingui la consciència completament anul·lada.

Aquest cap de setmana hem fet el programa Ràdio Hadrian 117, hem d’aconseguir que tots els catalans l’escoltin. I també hem estat entrevistats per Arinfo Ràdio des d’Argentina, és brutal i escandalós i propi de l’època de Franco, que des d’Argentina pugui ser interessant parlar de la vaga de fam d’un independentista i a Catalunya no, estem parlant d’un règim totalitari espanyol, i ANC i Òmnium que no ha vingut a interessar-se, això que és?, Marcel Mauri negant saber res de la meva vaga de fam i Paluzie còmplice directe del meu segrest i tortura de la primera vaga de fam, ja ho sabem que aquest dos són espanya, però ni dissimulen.

Avui tinc una tertúlia en directe a Pandora Buscadores, amb Miguel Celades i Àlex García, i moltes gràcies per l’oportunitat.

Vaig dosificant les energies, em trobo bé però vaig tenir mals moments ahir i no sé quant duraran les forces.

Demà de 12 a 14 estarem davant de l’Hospital del Mar, on va començar el meu segrest criminal i espanyol, i a la tarda guardaré energies. I el dijous la planta popular davant de TV3, que hem de ser quan més millor, és que és escandalós, el normal seria que TV3 pugues donar un documental que es trencador que explica la veritat. Això els obliga a no parlar-ne ni un minut, tenen la por al cos.

Mirarem de trencar internacionalment la censura, demanar a tots que escampeu tot el material que anem fent vídeos de la vaga, documental i altres. Que els qui pugueu que compreu el llibre “Traïció a la Independència” dintre de poc tindrem una llista de llibreria on els podreu trobar, mentre el podeu comprar per Amazon.

Això és de vida o mor!

Estem guanyant i guanyarem, és un orgull veure la lluita del poble de Catalunya i que els seus polítics no fan.

Visca Catalunya de nou lliure.

QUI ÉS EN DAVID RAVENTÓS?

En David Raventós és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i va ser dirigent de la Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya (FNEC), on va coincidir amb Oriol Junqueras, Elisenda Paluzie, Josep Rull… Ha estat militant base de Convergència, ERC, Reagrupament i Solidaritat. S’ha dedicat durant més de 10 anys a les xarxes de franquícies.
Al desembre de 2013 inicia de facto, amb en Gerard Aymí, la Resistència Independentista Catalana en oposar-se a la pregunta trampa del que havia de ser un referèndum vinculant per la independència, i va acabar essent el procés participatiu del 9-N.
Al juliol de 2017 amb la Delia Forrest, i un cop recuperat de l’empresonament psiquiàtric i tortura química patits durant 62 dies, inicia les emissions de Radio Hadrian on, en 113 programes, denuncia l’engany del procés espanyol per matar la independència des de les cúpules de partits, els mitjans de comunicació i les organitzacions suposadament independentistes.
Al març de 2018, esdevé el primer president de Directe 68, el partit que declararà la independència de Catalunya. És guionista del documental “La Mentida, el documental de la Veritat” i coautor del llibre “Traïció a la independència”, ambdós presentats el 1r d’Octubre de 2019 mateix, per iniciar la Tempesta Perfecta Independentista que deixi en no-res el suposat Tsunami Democràtic Processista.

LA VAGA DE FAM, EINA FONAMENTAL
DE LA DESOBEDIÈNCIA CIVIL PER FER LA INDEPENDÈNCIA

Una vaga de fam per motius polítics és una de les modalitats més potents de la desobediència política, i ha estat usada des de Gandhi a la Índia fins al referent de Directe 68, Lluís Maria Xirinacs.
L’objectiu principal d’aquesta vaga és que els líders dels partits polítics processistes reconeguin, davant del poble enganyat i desorientat de Catalunya, que ens han traït i que mai no han volgut la independència. I també que convoquin unes eleccions a les quals no es presentin ni cap dels partits polítics actuals al Parlament, ni cap dels seus hereus (Crida per la República, Primàries, Front Republicà…), per tal que els independentistes catalans s’uneixin sota la candidatura de Directe 68 i declarem la independència unilateralment.

TRENCAR LA CENSURA PER FER LA INDEPENDÈNCIA

per tal que els esdeveniments que portaran a la independència es desencadenin, cal trencar la censura aplicada a la primera vaga de fam d’en David Raventós. Pots ajudar a trencar la censura tot escampant els materials de la vaga i/o fent una aportació a la caixa de resistència.
Estem guanyant i, amb el teu ajut, guanyarem!
Visca Catalunya de nou lliure!

 

[dpProEventCalendar id="1" view="monthly-all-events"]